Продукти:
Зелен фасул 600 г
Свинско месо 600 г
Пресен домат 1 бр.
Лук 1 глава
Морков 1 бр.
Чесън 2 глави
Сол, черен пипер, червен
пипер, копър
олио 3 суп.л.
брашно 1 суп.л.
Приготвяне:
Зеленият фасул се нарязва и попарва в гореща вода, за кратко.
В тенджерка се запържва лук и морков,
прибавя се свинското месо, предварително нарязано на хапки.
След това се добавя нарязания
домат и зеления фасул.
Ястието се поръсва със сол,
червен пипер, черен пипер, прибавя се топла вода.
Тенджерката се затваря и се оставя да ври около 40 минути,
като се разбърква, от време на време.
Щом е готово ястието се отстранява от огъня и се
сгъстява се с брашно, размито в малко вода.
Поръсва се с пресен копър.
Поднася се с кисело мляко или таратор.
НАСЛАДЕТЕ МУ СЕ!
може да посетите фейсбук страниците ми:
"МОЯТ ВКУС /my taste/"
https://www.facebook.com/mytasted/
"Сготви с Таня"
https://www.facebook.com/cookwithtanya.Mytaste/
"Да сготвим нещо вкусно"
https://www.facebook.com/cookwillingly/
или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
https://www.facebook.com/groups/928419507224121/
"Край софрата"
https://www.facebook.com/groups/398870647175770/
"Кухня за всеки"
https://www.facebook.com/groups/330503414681518
Няма коментари:
Публикуване на коментар