Вечеря на бърза ръка !
Нужни са ви:
парче свински гърди без кост 500 г
тиквичка 1 бр.
червена пиперка 1 бр.
лук 2 глави
гъби печурки едри 3-4 бр.
чери доматки 3 бр.
соев сос
сос от нар
олио
лимонов сок
сол
пушен червен пипер
черен пипер
чубрица
Тиквичката, червената пиперка, лука и гъбите се
измиват и подсушават с домакинска хартия.
Нарязват се на едро.
Месото се нарязва на хапки,
поставя се в купа, и се маринова със соев сос,
сос от нар, изцеден лимон, олио, пушен червен пипер, за 20-30 минути.
Прехвърля се в загрятата кошница на еър фрайър Вортекс,
и се пече, на програма roast, за 5 минути, на 180 градуса.
Към месото се добавят нарязаните лук,
пиперка, тиквичка, гъби, няколко чери доматчета,
предварително омазнени.
Поръсват се със сол и черен пипер, чубрица и се пекат заедно
на същата програма, за 15 минути, на 190 градуса,
като от време на време се разбъркват.
Вкусно!
Ако са ви допаднали моите простички и лесни,
за приготвяне рецепти
може да се абонирате за кулинарния ми блог
"Моят вкус" https://mytasted.blogspot.com/b/post-preview?token ,
а също да посетите фейсбук страниците ми:"МОЯТ ВКУС /my taste/" https://www.facebook.com/mytasted/?modal=admin_todo_tour"Сготви с Таня" https://www.facebook.com/mytasted/notifications/,
или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
"Край софрата"
"Кухня за всеки"
https://www.facebook.com/groups/330503414681518
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Рецептата е страхотна и сполучлива!
ОтговорИзтриванеТози коментар бе премахнат от администратор на блога.
ОтговорИзтриванеБлагодаря много!
ОтговорИзтриване