Бърза и вкусна вечеря, за 15 минути!
ПРОДУКТИ:
за 2 бр.гювечета
масло 50 г
наденица /колбас/ 2 парчета
сирене 2 плочки по 100 г
кашкавал едро настърган 100 г
домат 2 бр.
яйца 2 бр.
чубрица
черен пипер
салвия 2-3 бр.
чюти чушлета 3-4 бр.
ПРИГОТВЯНЕ:
Най-напред си нарязвам наденицата /колбаса/ на
колелца и запичам, обикновено по-бързо с еър фрайър,
за 3-4 минути, с едно обръщане.
Загрявам предварително гювечетата в кошницата
на фрайъра, след което ги намазвам с
разтопено масло.
Нареждам наденицата, над нея слагам плочка сирене,
чубрица, настърган кашкавал, колелца домати
и останалото масло.
Запичам на програма Roast, за 7 минути, на 180 градуса,
след което разбивам яйце и сипвам
върху доматите.
Слагам люти чушлета, настърган кашкавал, салвия и
допичам 3-4 минути, на същата програма,
докато се стегнат яйцата.
По същият начин може да си приготвите
гювечетата, като ги изпечете на фурна.
ВКУСНО!
Ако са ви допаднали моите простички и лесни,
за приготвяне рецепти
може да се абонирате за кулинарния ми блог
"Моят вкус" https://mytasted.blogspot.com/b/post-preview?token ,
а също да посетите фейсбук страниците ми:"МОЯТ ВКУС /my taste/" https://www.facebook.com/mytasted/?modal=admin_todo_tour"Сготви с Таня" https://www.facebook.com/mytasted/notifications/,
или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
"Край софрата"
"Кухня за всеки"
https://www.facebook.com/groups/330503414681518
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Няма коментари:
Публикуване на коментар