неделя, 11 април 2021 г.

БЪРКАНИ ЯЙЦА С ПРЕСЕН КРОМИД ЛУК

За рецептата може да се ползва както пресен кромид лук,
така и праз лук , а също да се комбинира със ситно
нарязана сланина.
Бързо и вкусно!


ПРОДУКТИ:
яйца 10 бр.
растително масло 5 суп.л.
краве масло 30 г
пресен кромид лук 3 връзки
сол на вкус
черен пипер 1 каф.л.
червен пипер 1 ч.л.

ПРИГОТВЯНЕ:
Лукът се почиства е измива, нарязва се
на дребно и се задушава в растителна
мазнина до омекване.
Прибавят се разбитите яйца и краве масло.
Сместа се посолява на вкус, поръсва се с черен пипер, 
червен пипер.
Поднася се топло, с препечени филики.
ДОБЪР АПЕТИТ!



Ако са ви допаднали моите простички и лесни

                      за приготвяне рецепти                  

може да се абонирате за кулинарния ми блог 

а също да посетите  фейсбук страниците ми:


 или пък да се включите в кулинарните ни групи
 "Различните вкусове"
"Край софрата"

"Кухня за всеки" 

https://www.facebook.com/groups/330503414681518

 

Снимките от този блог са обект на авторско право








 

Няма коментари:

Публикуване на коментар