ПРОДУКТИ:
- извара 500 г
- кашкавал 3 суп.л.
- брашно 3 суп.л.
- яйца 2 бр.
- магданоз 1 суп. лъж. нарязан
- сол
- черен пипер
- риган
- смес от краве масло и олио за пържене
ПРИГОТВЯНЕ:
Кашкавалът се настъргва на ренде.Магданозът се нарязва.Изварата се смесва с кашкавала, брашното, магданоза и разбитите яйца.Подправя се със сол,черен пипер и риган.Омесва се.Ако е необходимо се добавя още брашно/зависи от изварата/.Оформят се топки и се пържат в смес от масло и олио.Сервират се с домашен кетчуп,може лютеница или сос.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Може да посетите моята фейсбук страница "Вкусно с Таня" https://www.facebook.com/mytasted/notifications/,или пък да се включите в кулинарните ни групи "Различните вкусове" https://www.facebook.com/groups/928419507224121/ и "Край софрата"https://www.facebook.com/groups/398870647175770/ .
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Няма коментари:
Публикуване на коментар