понеделник, 23 септември 2024 г.

Свински хапки с лук

Вкусна идея за бърз обяд или вечеря.


Продукти:

свинско месо от бут 300 г
лук 3 глави
сол
черен пипер
щипка пушен червен пипер
чубрица
олио

Приготвяне:

Свинското месо се нарязва на хапки.
Омешва се със сол, пипер, чубрица, 
малко олио и се оставя за час.
Лукът се почиства и нарязва на полумесеци.
Свинското се пържи в дълбок тиган,
като непрекъснато се обръща.
Щом месото се позапече се прибавя
нарязания лук на полумесеци,
разбърква се още 2,3 минути и се изважда.
Поднася се с подходяща салата.

ДОБЪР АПЕТИТ!



Ако  моите рецепти са ви харесали,

може да посетите  фейсбук страниците ми: 
"МОЯТ ВКУС /my taste/"

 https://www.facebook.com/mytasted/

 "Сготви с Таня"

https://www.facebook.com/cookwithtanya.Mytaste/

"Да сготвим нещо вкусно"

 https://www.facebook.com/cookwillingly/

или пък да се включите в кулинарните ни групи

 "Различните вкусове"

https://www.facebook.com/groups/928419507224121/    

"Край софрата"  

                       https://www.facebook.com/groups/398870647175770/ 

"Кухня за всеки

https://www.facebook.com/groups/330503414681518


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар