Вкусна идея за бърз обяд или вечеря.
Продукти:
свинско месо от бут 300 г
лук 3 глави
сол
черен пипер
щипка пушен червен пипер
чубрица
олио
Приготвяне:
Свинското месо се нарязва на хапки.
Омешва се със сол, пипер, чубрица,
малко олио и се оставя за час.
Лукът се почиства и нарязва на полумесеци.
Свинското се пържи в дълбок тиган,
като непрекъснато се обръща.
Щом месото се позапече се прибавя
нарязания лук на полумесеци,
разбърква се още 2,3 минути и се изважда.
Поднася се с подходяща салата.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Ако моите рецепти са ви харесали,
може да посетите фейсбук страниците ми:
"МОЯТ ВКУС /my taste/"
https://www.facebook.com/mytasted/
"Сготви с Таня"
https://www.facebook.com/cookwithtanya.Mytaste/
"Да сготвим нещо вкусно"
https://www.facebook.com/cookwillingly/
или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
https://www.facebook.com/groups/928419507224121/
"Край софрата"
https://www.facebook.com/groups/398870647175770/
"Кухня за всеки"
https://www.facebook.com/groups/330503414681518
Няма коментари:
Публикуване на коментар