Много вкусни, крехки и сочни !
ПРОДУКТИ:
свински ребра 700 г
едрозърнеста горчица 1 суп.л.
обикновена горчица 1 ч.л.
кетчуп пикантен 1 суп.л.
соев сос 2 суп.л.
черен пипер 1 ч.л.
червен пипер 1 ч.л.
сол 1 каф.л.
чубрица 1 ч.л.
олио 1 суп.л.
лимонов сок 1 суп.л.
ПРИГОТВЯНЕ:
Ребърцата се мариноват в смес от горчица,
кетчуп, олио, лимонов сок, пипер, сол, чубрица
за няколко часа.
Слагат се да се пекат в затоплен еър фрайър,
на 180 градуса за 20 минути,
на програма Roast, като последните 7 минути
се обръщат.
Сервират се със зелена салата и любим сос.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Ако са ви допаднали моите простички и лесни,
за приготвяне рецепти
може да се абонирате за кулинарния ми блог
"Моят вкус" https://mytasted.blogspot.com/b/post-preview?token ,
а също да посетите фейсбук страниците ми:"МОЯТ ВКУС /my taste/" https://www.facebook.com/mytasted/?modal=admin_todo_tour"Сготви с Таня" https://www.facebook.com/mytasted/notifications/,
или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
"Край софрата"
"Кухня за всеки"
https://www.facebook.com/groups/330503414681518
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Няма коментари:
Публикуване на коментар