Когато правим зимнина на село, традиция в
нашето семейство е да си изпечем месо на жар или на скара.
След като сложихме топеницата с тиквички, компотите от малини
и къпини, печените чушки да се стерилизират, дойде ред и за приготвяне
на вкусната и бърза вечеря, като нямахме нужда дори от гарнитура,
зеленчуците бяха на шишчето.
И всичко с подръчни материали...
- пилешко филе
- лук 2-3 глави
- червени чушки 3 бр.
- тиквичка 1 бр.
- чери домати около 6-7 бр.
- олио 1-2 с.л.
- сол
- черен пипер
за приготвяне рецепти
може да се абонирате за кулинарния ми блог
"Моят вкус" https://mytasted.blogspot.com/b/post-preview?token ,
а също да посетите фейсбук страниците ми:"МОЯТ ВКУС /my taste/" https://www.facebook.com/mytasted/?modal=admin_todo_tour"Сготви с Таня" https://www.facebook.com/mytasted/notifications/,
или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
"Край софрата"
"Кухня за всеки"
https://www.facebook.com/groups/330503414681518
Снимките от този блог са обект на авторско право
Няма коментари:
Публикуване на коментар