сряда, 17 февруари 2021 г.

ПАНИРАНИ КАШКАВАЛЧЕТА

Бърза вечеря, при това много вкусна.


ПРОДУКТИ:
  • яйца 2 бр.
  • прясно мляко 1/2 ч.ч.
  • брашно 1/2 ч.ч.
  • щипка червен пипер
  • щипка сол
  • щипка кимион
  • щипка черен пипер
ПРИГОТВЯНЕ:

Кашкавалът се нарязва на парченца с дебелина 1 см и дължина 8 -10 см.
Яйцата се разбиват с щипка сол, добавя се прясно мляко, брашно, щипка червен пипер.
Разбърква се  до палачинкова смес.
Всяко кашкавалче се потапя в сместа и се пържи в загрята мазнина.
След като са готови се поръсват с щипка черен пипер и кимион.
Поднасят се топли, може да се сервират със сос барбекю и мариновани краставички.
ДОБЪР АПЕТИТ!



                                               Ако са ви допаднали моите простички и лесни

                      за приготвяни рецепти                  

може да се абонирате за кулинарния ми блог 

а също да посетите  фейсбук страниците ми:


 или пък да се включите в кулинарните ни групи
 "Различните вкусове"
"Край софрата"

"Кухня за всеки" 

https://www.facebook.com/groups/330503414681518
Снимките от този блог са обект на авторско право.

Няма коментари:

Публикуване на коментар