неделя, 4 август 2019 г.

ЧЕРНОМОРСКИ МИДИ НАТЮР С БИРА




ПРОДУКТИ:
  • черноморски миди 1, 5 кг
  • сол 1 ч.л.
  • бира 1 ч.ч.
  • копър
  • девесил
ПРИГОТВЯНЕ:
Поставете мидите в широк съд и измийте с четка на течаща вода, за да отстраните кораловите полипи върху тях. Сложете чистите миди в тенджера, заедно с бира и китка девесил. Овкусете със сол и варете 5 минути до отварянето на мидите.
Поднесете с копър и бира или бяло вино.
ДОБЪР АПЕТИТ!






Може да посетите моята фейсбук страница "Вкусно с Таня",или пък да се включите в кулинарните ни групи "Различните вкусове" и "Край софрата".

Снимките от този блог са обект на авторско право.

Няма коментари:

Публикуване на коментар