Идеален за хора на кетогенна и нисковъглехидратна диета.
Продукти:
4 яйца250 г извара150 г мляно ленено семе50 г ленено семе60 г сусам100 г слънчогледово семе50 г бадемово брашно2 ч.л. бакпулвер
Приготвяне:
Разбивам яйцата с вилица.Прибавям изварата, разбърквам.За по-гладка смес ползвам пасатор.Прибавям мляно ленено семе, ленено семе, сусам, слънчогледово семе, бадемово брашно и бакпулвер.Разбърквам с лъжица и сипвам сместа в силиконова форма.Заглаждам и поръсвам със семена.По желание може да си сложете билки.Слагам хлебчето в студена фурна.Пека на 180 градуса, около час и оставям да изстине във фурната.Много хрупкав, не е мокър отвътре.
Ако моите рецепти са ви харесали,
може да посетите фейсбук страниците ми:
"МОЯТ ВКУС /my taste/
https://www.facebook.com/mytasted/
"Сготви с Таня"
https://www.facebook.com/cookwithtanya.Mytaste/
"Да сготвим нещо вкусно"
https://www.facebook.com/cookwillingly/
или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
https://www.facebook.com/groups/928419507224121/
"Край софрата"
https://www.facebook.com/groups/398870647175770/
"Кухня за всеки"
https://www.facebook.com/groups/330503414681518
Ще се радвам да ме последвате в Tiktok
Няма коментари:
Публикуване на коментар