НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
✅ Свински гърди с кост – 800 гр.
✅кисело зеле – 1 зелка
✅Лук – 1 глава
✅Червен пипер – 3 ч. л.
✅Сол
✅Черен пипер
✅Олио
✅ Дафинов лист
ПРИГОТВЯНЕ:
Подгответе си месото, като го почистите и нарежете на порции, заедно с ребрата.
Зелето се нарязва на ситно.
Лукът също се наситнява.
Запържете и задушете месото, лука в тенджерата на котлона.
Добавете червеният пипер, зелето и хубаво се разбъркайте.
Налейте около 1 ч.ч. вода и оставете да къкри на слаб огън.
От време на време разбърквайте,но е внимавайте да не кашнете зелето.
Добавете черен пипер и сол, ако е необходимо.
При поднасянето може да поръсите с черен пипер и чили.
ДОБЪР АПЕТИТ !
Ако са ви допаднали моите простички и лесни
за приготвяни рецепти
може да се абонирате за кулинарния ми блог
"Моят вкус" https://mytasted.blogspot.com/b/post-preview?token ,
а също да посетите фейсбук страниците ми:"МОЯТ ВКУС /my taste/" https://www.facebook.com/mytasted/?modal=admin_todo_tour"Сготви с Таня" https://www.facebook.com/mytasted/notifications/,
или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
"Край софрата"
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Няма коментари:
Публикуване на коментар