ПРОДУКТИ:
пилешки бутчета 2 бр.
лук 1 гл.
червена чушка
картофи 3 бр-
моркови 2 бр.
грах
зелен боб
магданоз дръжки и листа
кервиз стебла и листа
фиде/замених със спагети,поради липса на фиде/
сол
черен пипер
растителна мазнина
домашен зеленчуков сух бульон 1 ч.л.
ПРИГОТВЯНЕ:
Пилешките бутчета се почистват и измиват.
Слагат се в тенжера и се изпенват.
Бульонът се прецежда.
Лукът, морковите, картофите се нарязват и
добавят в бульона, заедно с грах,зелен боб
от консерва, лъжичка домашен зеленчуков бульон,
дръжки от магданоз, листа и себло от кервиз,
поръсва се със сол и черен пипер и
се оставя да ври до омекване на зеленчуците.
Следва прибавяне на спагетите, супата се оставя да
ври още 10 минути, след което е готова за консумация.
Супата се поднася с черен пипер, люто, магданоз, чесън.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Може да посетите моята фейсбук страница
"Сготви с Таня" https://www.facebook.com/mytasted/notifications/, или пък да се включите в кулинарните ни групи
"Различните вкусове"
"Край софрата"https://www.facebook.com/groups/398870647175770/ .
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Няма коментари:
Публикуване на коментар