Невероятна вкусотия!
ПРОДУКТИ:
- средна кисела зелка 1 бр.
- задно свинско джоланче
- бекон около 500 г
- пилешки бутчета 2 бр.
- сол
- черен пипер
- червен пипер
- люспи лют пипер
- дафинов лист 2 бр.
- пикантина за скара
- олио
Всички подправки се смесват с олиото.
Джоланът се сцепва на няколко места.
С четчица се намазва, същото и с бекона, и пилешките бутчета.
Зелката се нарязва на ситно.
Обърква се с червен и лют пипер, олио и се прехвърля в пръстения гювеч.
Добавя се месото.
Слага се дафинов лист и чаша топла вода.
Затваря се и се пече 3 часа, на 200 градуса.
След това отворен - още 10 минути.
Месото става "мозък".
ДОБЪР АПЕТИТ!
Може да посетите моята фейсбук страница "Вкусно с Таня",или пък да се включите в кулинарните ни групи "Различните вкусове" и "Край софрата".
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Няма коментари:
Публикуване на коментар