С БРОКОЛИ,КАРФИОЛ И ОЩЕ НЕЩО.
И само са десетина минути!
Едно вкусно и бързо хапване,от което със сигурност ще останете доволни.
ПРОДУКТИТЕ:
- яйца 2 броя
- чорисо /вид колбас,с аромат на домашно дядо/ 2 парчета
- карфиол 4 розички
- броколи 4 розички
- кашкавал 30 грама
- чери доматчета 5,6 броя
- черен пипер
- магданоз
- маслиново олио
- сол
ПРИГОТВЯНЕ:
Ползвам тиган с незалепващо покритие.
Разбивам яйцата.
Нарязвам чорисото,броколите,карфиола,настъргвам кашкавала.
Загрявам олио в тигана и леко минавам чорисото през него,след това кариола и броколите.
Овкусявам със сол и черен пипер.
Добавям яйцата.
Отгоре нареждам доматчена и настърган кашкавал.
Задушавам под капак за няколко минути.
Накрая поръсвам с магданоз.
МОЯТ ВКУС!
Заповядайте в кулинарните ми групи "Различните вкусове" и "Край софрата".
Може да посетите и страниците ми "Вкусно с Таня" и "Готви българско".
Няма коментари:
Публикуване на коментар