ФАНТАЗИЯ ОТ КАРФИОЛ
Продукти:
- карфиол 500 г
- Яйца 2 бр.
- Сирене 50 г
- Кашкавал 50 г
- Брашно 5 с.л
- Чесън 2 скилидки пресовани
- 1/ 2 вр.магданоз
- 1 с.л.черен пипер
- Сол
- Олио
- Галета
Приготвяне:
В подсолена вряща вода ги пуснети не повече от 10 минути и веднага ги облейте с ледена вода.След това ги отцедете и покрийте с домакинска хартия да се подсушат.
Нарежете розичките на ситно.Към тях добавете настърган кашкавал и сирене,чесън,ситно нарязан магданоз,яйцата,сол,черен пипер,брашно.
Объркайте хубаво и с мокра длан оформете кюфтенцата.
Оваляйте ги в галета и изпържете в гореща мазнина.Извадете върху хартия.
Няма коментари:
Публикуване на коментар