понеделник, 12 ноември 2018 г.

РИБНИК С БУЛГУР

РИБНИК С БУЛГУР С ПО-РАЗЛИЧНА ВИЗИЯ.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
  • хамсия 350 г
  • булгур/турски/може ориз/ 1 ч.ч.
  • домати консерва 1 ч.ч.
  • пресен лук 1 връзка
  • джоджен
  • сол 1/2 ч.л.
  • черен пипер 1/2 к.л.
  • червен пипер 1 ч.л.
  • зехтин 3 с.л.
  • клонки магданоз
При поднасяне листа от зелена салатка,червен лук,къдрав магданоз,парче домат.

ПРИГОТВЯНЕ:

Хамсията се почиства от глави и вътрешности.Измива се и се посолява.
Пресният лук,магданоза и джоджена се нарязват и поставят в тава.Добавят се хамсията,булгура.Ястието се овкусява с подправките,прибавя се зехтин и леко се обърква.
Рибникът се пече за 20 минути на 200 градуса на фурна с вентилатор.
МОЯТ ВКУС !



Заповядайте в кулинарните ми групи "Различните вкусове" и "Край софрата".
Може да посетите и страниците ми "Вкусно с Таня" и "Готви българско".

Няма коментари:

Публикуване на коментар