В превод пай хот дог.
Receitas Fabio Neiva
Продукти:
- брашно 3 ч.ч.
- прясно мляко 2 ч.ч.
- суха мая 1 с.л.
- яйца 2 големи или 3 малки
- лук 1/4 глава
- сол 1 ч.л.
- колбас 350 г/разполагах с кренвирши и шпеков салам/
- магданоз
- царевица консерва 3 с.л.
- грах консерва 3 с.л.
- доматен сок 3 с.л.
- домат 3 бр.средни
- маслини зелени 10 бр./аз сложих черни/
- горчица на вкус
- кетчуп на вкус
- кашкавал 100 г настърган
- зехтин 100 мл
- масло за намазване на формата
Използвах форма с падащ ринг 23 см.
Нарязах доматите и колбаса на кубчета.Настъргах кашкавала.Смесих ги и добавих граха,царевицата,маслините.
Разбих с миксер яйцата,брашното,прясното мляко,маята и зехтина.
Намазах формата с масло.Изсипах 1/2 от тестото.Отгоре прибавих половината плънка.
Сложих останалото тесто и завърших с плънка.
Настъргах кашкавал,сложих парченца маслинки.
Изпеках пая на 200 градуса.
Интересен вкус,хареса ми.
Може да посетите моята фейсбук страница "Вкусно с Таня",или пък да се включите в кулинарните ми групи "Различните вкусове" и "Край софрата".
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Браво, Таня! Благодаря , че го и сподели в нашата група! Уважавам, Фабио, а ти си негов перфектен изпълнител!
ОтговорИзтриванеМного благодаря!
Изтриване