Продукти:
-пилешки копанчета 6 броя
-ориз баланс 1 ч.ч.
-лапад 1 връзка
-сушени чери доматки
-кубче пилешки бульон
-лук 1 глава
-олио,сол,черен пипер на зърна,джоджен
Приготвяне:
Сварявам копанчетата и прецеждам бульона.Ползвам замразен лапад,който нарязвам на ситно.В тава слагам нарязан лук,лапад,сушените доматчета,олио и във фурната да се пече,до омекване на лука.След това прибавям копанчетата,двата бульона,подправките,ориза и пека за около 40 минути.
МОЯТ ВКУС !
Може да посетите моята фейсбук страница "Вкусно с Таня",или пък да се включите в кулинарните ми групи "Различните вкусове" и "Край софрата".
Снимките от този блог са обект на авторско право.
Няма коментари:
Публикуване на коментар