сряда, 24 октомври 2018 г.

СУПА ОТ НУДЪЛСИ

СВЕЖА,НИСКОКАЛОРИЧНА И МНОГО ВКУСНА !

Продукти за 1 порция
  • азиатски нудели Соба от елдово брашно 1 сноп
  • печено бутче,обезкостено и без кожа
  • моркови 2 бр.
  • варени картофи 2 бр
  • червен лук 1/2 глава
  • гъби 3 бр.
  • чесън 1-2 скилидки
  • джинджифил
  • праз
  • магданозени дръжки
  • мащерка
  • сол
  • черен пипер на зърна
  • дафинов лист
  • соев сос
Приготвяне:

Сварявам нудълсите в топла,леко подсолена вода за 5 минутки и ги обливам със студена вода.
Оставям ги настрана.Сварявам до леко омекване морковите,картофките,лука,пилешкото и гъбите.Прецеждам бульона.Запържвам наситнения праз,чесън,настъргания джинджифил.Добавям сварените зеленчуци,прецедения бульон,сол,соев сос,магданоз,мащерка,както черен пипер и дафинов лист.Варя 10 минути.
В купичка редя с щипка нудълси,бульон от готовата вече супа,зеленчуците и пилешките късчета.
Аранжирам с магданоз,клонче прясна мащерка и люта чушка.
МОЯТ ВКУС !



Заповядайте в кулинарните ми групи "Различните вкусове" и "Край софрата".
Може да посетите и страниците ми "Вкусно с Таня" и "Готви българско".

Няма коментари:

Публикуване на коментар